Simulator auto

Simulatorul auto – cel mai bun mijloc de educare a viitorilor conducatori auto!

Avantajele pregatirii pe simulatorul auto:

1. Insusirea aptitudinilor necesare plecarii de pe loc

2. Cresterea atentiei si largirea campului vizual

3. Obisnuirea cu pozitia si cu activitatile de la postul de conducere – forfecarea pedalelor, rotirea volanului cu privirea in oglinda retrovizoare, etc.

4. Posibilitatea de a reactiona concomitent la mai multi stimuli din trafic, ce va permite sa percepeti indicatoarele si obstacolele si sa reactionati la acestea

5. Prin actionarea pedalelor, manetei de viteza si a volanului, aveti posibilitatea de a va crea deprinderi specifice unui conducator auto.

6. Mijloc de educare a viitorilor conducatori auto, fiind primul contact cu un autoturism ce imita cu acuratete diverse situatii ce pot fi intalnite in trafic (alti participanti la trafic, condiitii meteo diverse, semne de circulatie, pietoni)

7. Aveti posibilitatea sa intalniti situatii inopinate care va va stimula reactii prompte

8. Puteti testa o varietate de modele de autoturisme cu diferite motorizari

9. Aveti la dispozitie module de conducere pe timp de zi si de noapte incluzand toate conditiile atmosferice

10. Veti primi mesaje de atentionare scrise sau sonore cu erorile facute pe itinerariu, pentru o mai buna intelegere a activitatii de conducere

11. Aveti ocazia sa va formati atentia distributiva, deoarece in cadrul sedintelor pe simulatorul auto veti intalni situatii reale de trafic (inclusiv prezenta zgomotului real de motor supraturat, zgomotului normal al traficului)

Va asteptam sa va initiati in tainele soferiei, testand un simulator auto performant, iar pentru soferii mai pregatiti, exersam conducerea preventiva si ecologica.