Transport agabaritic - Școala de Șoferi AVIAȚIA Galați

Transport agabaritic

ATESTAT CONDUCATORI AUTO CARE EFECTUEAZA TRANSPORT DE MARFURI AGABARITICE (VEHICULE CARE AU MASE SI/SAU DIMENSIUNI DEPASITE)

Conditii de inscriere:

Conducatorii auto care solicita acest tip de atestat pentru transport agabaritic trebuie sa detina permis de conducere avand categoria necesara obtinerii atestatului profesional.

Acte necesare inscrierii:

– copie buletin si permis de conducere (categoria CE) aflat in perioada de valabilitate;
– fisa tip inscriere.

Tariful este de 350 de lei la care se adauga o reducere de 60 lei= 290 lei*.

* + 50 RON programare examen in datele confirmate de cursant. Pretul include programarea initiala + maxim 1 reprogramare. Confirmarea programarii se face pana miercuri inainte de examen!

Se poate plati in rate, cu minimum 100 lei avans la inscriere si include pregatirea teoretica timp de 5 zile la sediul nostru.
Se poate plati in rate prin BT Star.

Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea atestatului de transport agabaritic sunt urmatorii:

– Inscrierea la cursuri cu un avans minim de 100 de lei – se completeaza cererea de inscriere si se incheie contractul de scolarizare. Tot atunci primiti suportul de curs gratuit si este bine sa-l studiati pana ce incep cursurile.
– Participarea la cursul organizat – cursul dureaza o saptamana si de desfasoara la sediul scolii noastre.

EXAMEN

Examenul pentru a obtine atestatul pentru transport agabaritic se va sustine o data pe luna (sambata), in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR. Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen, catre cursanti.
Examenul va avea loc pe calculator si va consta intr-un chestionar de 20 de intrebari tip grila. Candidatul este considerat admis daca a raspuns corect la cel putin 70% din intrebari. Durata examenului este de 30 de minute.

Dupa ce veti fi declarat admis va trebui sa achitati in contul ARR RO74TREZ306501701X013999, Banca Trezoreria Galati, cod fiscal: 23812074, o chitanta de 41 de lei / eliberare atestat.

Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta platita va veti prezenta la ARR Galati pentru a va ridica atestatul.

Examenul va fi sustinut in fata unei comisii formate din 3 membri. ARR va desemna 2 reprezentanti ca membri ai comisiei de examinare iar Directia Generala Infrastructura si Transport Rutier va desemna un reprezentant.

IMPORTANT! Nu puteti intra in examen fara buletin si permis de conducere sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!

Școala de șoferi Aviația © 2023 | Site creat de Brand Developer. Termeni și condiții