Șofer Transport ADR | Școala de Șoferi AVIAȚIA Galați

Șofer Transport ADR (marfă periculoasă)

ATESTAT PENTRU TRANSPORT RUTIER DE MARFURI PERICULOASE (ADR)

Va facem cunoscut ca firma noastra este autorizata sa desfasoare cursuri de pregatire pentru obtinerea atestatelor de Sofer transport ADR pentru:

– Transport rutier de marfuri generale periculoase (in ambalaje sau in vrac – curs de baza) la pretul de 450 de lei, cu REDUCERE 100 lei = 350 LEI*
– Transport rutier de marfuri generale in cisterna la pretul de 400 de lei, cu REDUCERE 100 lei = 300 LEI*
Va oferim o reducere daca va decideti sa faceti ambele tipuri de atestate. Tariful pentru ambele tipuri de atestate este de 490 LEI*.

* + 50 RON programare examen in datele confirmate de cursant. Pretul include programarea initiala + maxim 1 reprogramare. Confirmarea programarii se face pana miercuri inainte de examen!

Se poate plati in rate, cu minimum 100 lei avans la inscriere.
Se poate plati in rate prin BT Star.

Conditii de inscriere:

– conducatorii auto care solicita acest tip de atestat pentru Sofer transport ADR trebuie sa detina permis de conducere avand categoria necesara obtinerii atestatului  profesional.

Acte necesare inscrierii:

– taxa examinare 67 lei, platita la Oficiul Postal in contul ARR;
– copie buletin si permis de conducere (categoria C);
– fisa tip inscriere.

Pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea atestatului de transport marfuri periculoase sunt urmatorii:

– Inscrierea la cursuri cu un avans minim de 100 de lei
– Se competeaza cererea de inscriere si se incheie contractul de scolarizare. Tot atunci primiti suportul de curs gratuit si este bine sa-l studiati pana ce incep cursurile.
– Participarea la cursul organizat – cursul se desfasoara la sediul scolii noastre.

 

EXAMEN 

– Examenul se va sustine o data pe luna (in weekend), pe calculator, in functie de datele de examinare stabilite de catre ARR. Ora la care se va desfasura examenul va fi transmisa vineri, inainte de examen catre cursanti.

– Examenul teoretic pentru transport rutier de marfuri periculoase – curs de baza consta intr-un chestionar tip grila format din 30 de intrebari; candidatul este declarat admis daca a raspuns corect la minim 70% din intrebari.

– Examenul teoretic pentru transport rutier de marfuri periculoase – cisterna, consta intr-un chestionar tip grila format din 20 de intrebari; candidatul este declarat admis daca a raspuns corect la minim 70% din intrebari.

Rezultatele la examen le afiseaza calculatorul pe loc.

Dupa ce sunteti declarat ADMIS va trebui sa achitati in contul ARR RO74TREZ306501701X013999, Banca Trezoreria Galati, cod fiscal: 23812074, o chitanta de 64 de lei / eliberare atestat .

Cu o copie dupa cartea de identitate, permisul de conducere, o fotografie tip buletin si chitanta platita va veti prezenta la ARR Galati pentru a va ridica atestatul.

– In cazul nepromovarii examenului, cursantul mai poate da un examen luna urmatoare.
IMPORTANT! Nu puteti intra in examen fara buletin si permis de conducere sau daca nu aveti toate actele necesare la dosar!

Școala de șoferi Aviația © 2023 | Site creat de Brand Developer. Termeni și condiții